Ramazan Bingöl’den Dikkat Çeken Açıklama

Türkiye Lokantacılar ve Restoranlar Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl,  Adem Metan ile gerçekleştirdiği özel röportaj hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Bingöl, bu iddialı programda yer yer duygusal anlar yaşandığını, kimi zaman ise gerçeklerin sert yüzüyle karşılaşıldığını belirtti.   Programda  berberlikten lokantacılığa uzanan kariyer hikayesi, Türkiye’de yemeğin neden pahalı olduğu ve restoranların yaşadığı zorluklar gibi konular masaya yatırıldı. Ayrıca toplumsal ahlak, haksız kazanç, serpme kahvaltı ve açık büfelerdeki israf gibi güncel meseleler ele alındı. Ekmeğe saygı, yeme içme adabı ve gençlerin Türk mutfağına bakış açısı üzerine yapılan sohbet de izleyicilerin dikkatini…

Dernek başkanı GÜNDEM KÜLTÜR SANAT 

Türkiye Lokantacılar ve Restoranlar Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl,  Adem Metan ile gerçekleştirdiği özel röportaj hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Bingöl, bu iddialı programda yer yer duygusal anlar yaşandığını, kimi zaman ise gerçeklerin sert yüzüyle karşılaşıldığını belirtti.

 

Programda  berberlikten lokantacılığa uzanan kariyer hikayesi, Türkiye’de yemeğin neden pahalı olduğu ve restoranların yaşadığı zorluklar gibi konular masaya yatırıldı. Ayrıca toplumsal ahlak, haksız kazanç, serpme kahvaltı ve açık büfelerdeki israf gibi güncel meseleler ele alındı. Ekmeğe saygı, yeme içme adabı ve gençlerin Türk mutfağına bakış açısı üzerine yapılan sohbet de izleyicilerin dikkatini çekti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment